Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο βιαστής που υπερασπίζεται εδώ και επτά χρόνια η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το καλοκαίρι του 2005 τέσσερις τουρίστριες, η Ντάνα Σέιντ από την Αυστραλία, η Νάταλι Κάρνιφ από τον Καναδά, μια ακόμη Αυστραλή τουρίστρια και μια Βορειοευρωπαία έκαναν το μοιραίο λάθος να εμπιστευθούν έναν Έλληνα -και μετέπειτα πελάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου- που προσφέρθηκε να τις ξεναγήσει στην Αθήνα. Εκείνος όμως είχε άλλες προθέσεις. Τις κέρασε μία τυρόπιτα -ποτισμένη- με υπνωτικό-κατασταλτικό χάπι Stilnox. Μόλις εκείνες άρχισαν να χάνουν τις αισθήσεις τους, τις μετέφερε σε ξενοδοχείο και τις βίασε.


Τα θύματα όμως ακόμα δεν έχουν δικαιωθεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας πως συνήγορος υπεράσπισης του δράστη είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η άλλη μάχη των πρωινών: Striptease Vs Brazilian

Το βαρύ οπλοστάσιο των πρωινών εκπομπών μόλις επιστρατεύτηκε. Βιωματική αποτρίχωση μπικίνι εσείς; Στριπτίζ-έκπληξη εμείς. Η μαζική καταστροφή φαντάζει πλέον αναπόφευκτη


Θυμάμαι με νοσταλγία τις ημέρες που η Σούζαν Ασμπι -η πάλαι ποτέ εμβληματική γυμνάστρια του «Πρωινού καφέ» την εποχή της παντοκρατορίας της Ρούλας Κορομηλά- μεταλαμπάδευε στη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά την τεχνογνωσία της Τζέιν Φόντα στο αερόμπικ. Ηταν αγνά χρόνια. Το κοπής κατηχητικού σχολείου φορμάκι μιας τηλεοπτικής γυμνάστριας φάνταζε τότε να ακροβατεί στα όρια της ανοχής της σεμνοτυφίας του φιλοθεάμονος κοινού. Κι ύστερα ήρθαν οι μίνι επιδείξεις μόδας στα πλατό των πρωι­νών εκπομπών. Ολόσωμα και μπικίνι μαγιό παρήλαυναν Γενάρη μήνα στις οθόνες. 

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Δικαίωση της μητέρας του Αλεξ από τη Βέροια-Δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 150.000 ευρώ

Χρηματικό ποσό ύψους 150.000 ευρώ επιδίκασε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Βέροιας στη μητέρα του Αλεξ ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που υπέστη από το χαμό του γιου της, στις 3 Φεβρουαρίου 2006, στη Βέροια.


Καταδίκασε 11 από τους συνολικά 13 εναγόμενους, γονείς και κηδεμόνες των πέντε ανηλίκων που κρίθηκαν ένοχοι για το θάνατο του 11χρονου Αλεξ και τώρα καλούνται να καταβάλουν το παραπάνω χρηματικό ποσό.Το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή για τη μητέρα του Ρουμάνου και για έναν από τους τρεις αδελφούς κρίνοντας ότι δεν έχουν αντικειμενική ευθύνη προς τη χρηματική ικανοποίηση για την ψυχική οδύνη.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Θεοδώρα Τζάκρη: Από τον Γιώργο Παπανδρέου στη... διαγραφή

English: Theodora Tsagkri, greek politician, d...
 Η Θεοδώρα Τζάκρη στην Κομοτηνή (Photo credit: Wikipedia)

Διαβάστε το προφίλ της «αντάρτισσας» της ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής – Τα σενάρια για το πού θα «κατευθυνθεί» μετά τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ


Υφυπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου με δύσκολες σχέσεις με τον κ. Γιάννη Ραγκούση, πολιτική φίλη του κ. Ανδρέα Λοβέρδου και έχοντας συνεχώς κριτική στάση απέναντι στην εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική των τελευταίων τριών χρόνων, η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδωρα Τζάκρη ήταν η "αντάρτισσα" της χθεσινής βραδιάς. Οι διαρροές από την Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούσαν αμέσως μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ πως "αργά ή γρήγορα θα προκαλούσε την αποχώρησή της". 

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Οι Αγγλοι παρακολουθούσαν τον Κων. Καραμανλή-Πώς έπεσαν στην παγίδα που είχαν οι ίδιοι στήσει

Πολύ πριν από το σκάνδαλο των υποκλοπών των Αμερικανών και μερικές δεκαετίες πριν βρεθεί «παγιδευμένο» το τηλέφωνο του Κώστα Καραμανλή, οι αγγλικές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να παγιδεύσουν τον θείο του, Κωνσταντίνο.


Το 1957, σε μία εποχή που δεν υπήρχαν οι κοριοί, η Ιντέλιτζενς Σέρβις, παρακολουθεί τα τηλέφωνα του τότε πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Ζωντάνεψαν» οι μνήμες από τον φρικτό αποκεφαλισμό στη Σαντορίνη, αλλά ο δολοφόνος δεν θυμάται

Οι ανατριχιαστικές μνήμες από το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε τη Σαντορίνη το 2008 «ζωντάνεψαν» ξανά στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Σύρου με τον δράστη να δηλώνει πως δεν... θυμάται τι συνέβη.


Τον Αύγουστο του 2008 η Σαντορίνη είχε συγκλονιστεί από τη δολοφονία μιας 25χρονης την οποία αποκεφάλισε ο σύζυγός της και περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους του νησιού.

Η πολύκροτη υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, με το Εφετείο να κρίνει ομόφωνα ένοχο τον 36χρονο δράστη για όλες τις κατηγορίες, για τις οποίες είχε καταδικαστεί και πρωτόδικα.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τι γίνεται με τη μικρή Μαρία;


Πού βρίσκεται σήμερα η μικρή που ξεσήκωσε το πανελλήνιο; Τι μέλλει γενέσθαι με την επιμέλειά της; Θα πάει στη Βουλγαρία ή θα μείνει στην Ελλάδα;


«Εμείς έχουμε προσωρινά την επιμέλεια της Μαρίας για έναν μήνα και σε δικαστήριο που γίνεται αυτές τις ημέρες θα αποφασισθεί αν θα κρατήσουμε την επιμέλειά της ώσπου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση» ξεκαθαρίζει ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, διευκρινίζοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται στην Εισαγγελία Λάρισας, η οποία και θα αποφασίσει για την τύχη της ξανθομαλλούσας μικρής που αναστάτωσε το πανελλήνιο όταν βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...