Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η βίλα των 800.000 ευρώ του Τζεβελέκου στη Ρόδο -Πώς ο ίδιος κατέληξε στους πάγκους της λαϊκής [βίντεο] |

Ο Κώστας Τζεβελέκος που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της ΜΚΟ, καθώς έλαβε τις «χρυσές» επιχορηγήσεις των 9 εκατομμυρίων ευρώ, διέμενε στη Ρόδο τα τελευταία 9 χρόνια και διέθετε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000 ευρώ.


Η βίλα του, στην Ιαλυσό Ρόδου, όπως αποκαλύπτει rodiaki.gr, διέθετε πανάκριβα συστήματα φύλαξης, κάμερες και ειδικά ραντάρ εντοπισμού επισκεπτών στην αυλή και ένα ειδικό κουβούκλιο με αλεξίσφαιρα τζάμια για την φρουρά, που κάποτε, μπορούσε να πληρώνει για να το φυλάει.


Σύμφωνα με την αστυνομία και την έρευνα που βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε καταφέρει να στήσει μια μικρή αυτοκρατορία μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Εκτός από την πολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, ο ίδιος είχε καταφέρει να αποκτήσει, χρησιμοποιώντας τα κονδύλια της ΜΚΟ, και μια επταώροφη πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους, ενώ για άγνωστους λόγους ο ίδιος με τη σύζυγό του είχαν νοικιάσει μια πολυτελή μεζονέτα στα Βριλήσσια, πληρώνοντας ενοίκιο της τάξης των 5.000 ευρώ κάθε μήνα!

Από αυτοκράτορας... πωλητής στη λαϊκή της Ρόδου

Η χλιδάτη ζωή που έκανε ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε ως αποτέλεσμα τα χρήματα που είχε στην διάθεσή του να εξαφανιστούν γρήγορα και γι' αυτό -από τα μέσα του 2010- φρόντισε να αναπτύξει παράλληλη δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα της Ρόδου. Μάλιστα, ενοικίασε κάποια κτήματα προς Καλαμώνα, προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, η οικονομική του κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν τραγική και γι' αυτό είχε αναγκαστεί, μάλιστα, να στήσει πάγκο στη λαϊκή αγορά της Ρόδου, πουλώντας έτσι διάφορα λαχανικά, προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά!

Πηγή: rodiaki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...