Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Άκη;


Περίπου δύο μήνες μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού ο πρώην ισχυρός υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με αφορμή δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο που τον φέρουν να εμφανίζει «διαταραγμένη συμπεριφορά» εντός της φυλακής. Τι πραγματικά συμβαίνει και πως ξεκίνησαν οι φήμες περί κλονισμού της ψυχολογίας του άλλοτε κραταιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ που προβληματίζει, μάλιστα, κατά τα δημοσιεύματα, και την διοίκηση των φυλακών; 

Όλα ξεκίνησαν  το περασμένο Σάββατο όταν ο πρώην  υπουργός, που κρατείται στην 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού, έκανε μπάνιο στον χώρο που διαθέτουν οι φυλακές για αυτό τον σκοπό. «Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και μάλλον κάποιος συγκρατούμενός του πέρασε και τον είδε ημίγυμνο. Από το σημείο αυτό άρχισε ένα απίστευτο «γαϊτανάκι» φημών -που πέρασε την πύλη του Κορυδαλλού -και ήθελε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να μην έχει σώας τα φρένας, να έχει παρανοήσει και άλλες αναλόγου περιεχομένου αναφορές…» τονίζει μιλώντας στο «protothema. gr» ανώτερος υπάλληλος των φυλακών, εκφράζοντας και ο ίδιος την έκπληξή του για το πώς ένα συμβάν που θα μπορούσε να έχει τύχει στον καθένα ερμηνεύτηκε σαν δείγμα αποκλίνουσας συμπεριφοράς! 

«Ο πρώην υπουργός, σαφώς και είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχασε τη λογική του» αναφέρει η ίδια πηγή. «Άλλωστε, ποιος δεν θα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν στερείται την ελευθερία του και δεν μπορεί να έχει επαφή με το παιδί του» σημειώνει. Και αυτό – όπως λέει - ανεξάρτητα από τη βαρύτητα των κατηγοριών που αντιμετωπίζει, ζητήματα για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη σε λίγους μήνες. 

«Ο Α. Τσοχατζόπουλος δείχνει να είναι βυθισμένος στις σκέψεις του και συνεχώς μελετά τα στοιχεία της δικογραφίας» αναφέρει η ίδια πηγή διευκρινίζοντας πως δείχνει να αρνείται να συνειδητοποιήσει τους κανόνες της φυλακής, κάτι που του πλήρωσε άλλωστε και  τον περασμένο Μάιο όταν οι υπάλληλοι των φυλακών του κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του. «θα μπορούσαμε να πούμε απλά ότι είναι στον κόσμο του όχι όμως ότι εμφανίζει διαταραγμένη συμπεριφορά» επισημαίνει η ίδια πηγή διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις σχετικές αναφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...