Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Αυτά τα χρόνια της ανελέητης λιτότητας οι οικογένειες των τριτέκνων έχουν βιώσει σε πολλαπλάσιο βαθμό την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό με πρόσθετα έξοδα για την αντιμετώπιση των αναγκών των πολυμελών οικογενειών τους» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος μετά από συνάντηση που είχε με μέλη τη Ομοσπονδίας Τρίτεκνων Ελλάδος στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος. 


Ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε σε υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού, και ιδιαίτερα των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, τονίζοντας πως δεν είναι απλά ανήθικο, άνθρωποι χωρίς εισοδήματα να μην δικαιούνται επιδόματα, ούτε τρόφιμα επειδή υπολογίζονται τα τεκμαρτά εισοδήματα και όχι τα δηλωθέντα, αλλά και να έχουμε φτάσει σε σημείο, τα παιδιά να… θεωρούνται τεκμήριο! 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, όπως είπε ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία ότι οι πολιτικοί που κυβερνούν και σπέρνουν ανέμους, σύντομα θα θερίσουν θύελλες. «Με ένα στόμα και με μια φωνή λέμε, μην εξαντλείτε την αγριότητά σας προκειμένου να εξυπηρετήσετε υποτελικά τους τοκογλύφους της Ευρώπης καταπατώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια των οικογενειών. Εμείς προτείνουμε κίνητρα για την ανατροπή της υπογεννητικότητας προσδοκώντας ότι αυτό το έθνος θα συνεχίσει να υπάρχει σήμερα, ίσως δεν είναι πολύ αργά αύριο όμως;» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...