Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Τι κρύβει η αυτοκτονία του Πέτρου Θηβαίου που τεμάχισε 2,5 κιλά ευρώ

Οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης αυτοκτονίας του 55χρονου γόνου εφοπλιστικής οικογένειας. Ο θάνατος του Πέτρου Θηβαίου, ο οποίος εντοπίστηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος με μία σφαίρα στο κεφάλι έχει προκαλέσει σειρά ερωτημάτων αφού ο αυτόχειρας πριν βάλει τέλος στη ζωή του είχε καταστρέψει μία περιουσία σε χαρτονομίσματα.

Οπως αναφέρει και η εφημεριδα «δημοκρατία» ο 55χρονος, τρίτος εξάδελφος του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας Ελλάδας «Nomikos Lines», βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 157. Δίπλα στο χέρι του είχε ένα 38αρι όπλο και ο ίδιος έφερε τραύμα στο κρόταφο, ενώ ακριβώς στο πλάι είχε αφήσει τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα.

Ο αυτόχειρας προφανώς σε έντονη ψυχική φόρτιση, λίγο πριν αυτοκτονήσει, κομμάτιασε με ειδικό μηχάνημα, χαρτονομίσματα των 500, 100, 50 και 20 ευρώ. Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές το βάρος τους έφτανε τα 2,5 κιλά.

Τώρα η αστυνομία αναζητά στοιχεία προκειμένου να φτάσει στα αίτια που οδήγησαν τον 55χρονο τόσο στην αυτοκτονία όσο και την καταστροφή των χαρτονομισμάτων.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...