Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Δολοφόνησε το 15 μηνών παιδί της ερωμένης του

Ακόμα και οι αστυνομικοί αλλά και οι γιατροί έμειναν άναυδοι όταν συνειδητοποίησαν τη μανία με την οποία χτύπησε την μόλις 15 μηνών κόρη της ερωμένης του ένας 28χρονος. Ο Gary Alcock είχε χτυπήσει τόσο πολύ το αγγελούδι, με αποτέλεσμα να έχει σπασμένα πλευρά και μώλωπες σε όλο του το σώμα και φυσιολογικά να υποκύψει όταν ο δολοφόνος έριξε μία ολόκληρη συσκευή τηλεόρασης πάνω του, συντρίβοντας το στήθος του.

Το περιστατικό έγινε στη Μεγάλη Βρετανία και συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Η μόλις 15 μηνών Violet ήταν μισοπεθαμένη όταν έφτασαν οι γιατροί, αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα, καθώς το μωράκι ξεψύχησε από εσωτερική αιμορραγία. Ο άνδρας είχε ιστορικό βιαιοπραγιών, ήταν χρήστης ναρκωτικών και συχνά «ξεθύμαινε»  τα κτηνώδη του ένστικτα πάνω στο μωρό.

Όπως ήταν φυσιολογικό, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε όμως και η 22χρονη μητέρα του βρέφους Claire Flanagan, καθώς παρόλο που είχε αντιληφθεί την συμπεριφορά του εραστή της, επέτρεπε την κακοποίηση του παιδιού της και δεν έκανε τίποτα για να τον εμποδίσει.

Η μητέρα του παιδιού γνωρίστηκε με τον μετέπειτα δολοφόνο της κόρης της μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, όπου συνήθιζε να σερφάρει. Μάλιστα, κάλεσε τον εραστή της να μετακομίσει στο σπίτι της μόλις μετά από δυο ημέρες γνωριμίας. Η ίδια ήταν χωρισμένη καθώς ο προηγούμενος σύντροφός της την παράτησε, όταν από τεστ dna διαπίστωσε ότι το μωρό δεν ήταν δικό του, όπως νόμιζε τόσο ο ίδιος όσο και η 22χρονη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...