Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ομολόγησε η γυναικά – αράχνη;

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος στο τζακούζι μεζονέτας στο Διακοφτό, καθώς η 54χρονη που θεωρείται από την αστυνομία ως η βασική ύποπτη, φέρεται να έχει ομολογήσει.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, η ‘γυναίκα – αράχνη», όπως την αποκαλούν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ομολόγησε τελικά με κυνικό τρόπο ότι η ίδια και ο φίλος της σκότωσαν τον επιχειρηματία από τη Ζάκυνθο.

Η 54χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι, αφού έδωσαν στον άτυχο επιχειρηματία υπνωτικά χάπια, τον μαχαίρωσε η ίδια, ενώ στη συνέχεια τον αποτελείωσε ο σύντροφός της, χτυπώντας τον με σκεπάρνι.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν η 54χρονη γυναίκα έδωσε στους αστυνομικούς πληροφορίες για το πώς έχτισαν το πτώμα στο μπάνιο της μεζονέτας στο Διακοφτό.

Η αποκαλούμενη «γυναίκα αράχνη» συνελήφθη το Σάββατο στη Λούτσα, όπου έμενε τους τελευταίους δύο μήνες, μετά την εξαφάνισή της από το Διακοφτό.

Οι αστυνομικοί την ανέκριναν επί ένα εικοσιτετράωρο και η 54χρονη αρνούνταν συνεχώς τις κατηγορίες. Τελικά όμως «έσπασε» και, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το έγκλημα και τη συμμετοχή του συντρόφου της.

Η 54χρονη από την Αλβανία και ο κατά 20 χρόνια ομοεθνής της, που συνελήφθη μαζί της, θα οδηγηθούν το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...