Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Στόχος βομβιστών έγινε ίντερνετ καφέ στη Λεμεσό

Λεμεσός: Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα έξω από ίντερνετ καφέ στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Γεωργίου, ''από τις προκαταρκτικές εξετάσεις έχει διαφανεί ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδια βόμβα η οποία αποτελείτο από εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος και σημειώθηκε γύρω στις 3.40 τα ξημερώματα''.
''Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα και από ότι φαίνεται η βόμβα είχε τοποθετηθεί στη βάση της γυάλινης προθήκης του καταστήματος'', είπε ο κ. Γεωργίου, προσθέτοντας ότι ο 24χρονος ιδιοκτήτης απέδωσε το περιστατικό σε επαγγελματικές αντιζηλίες.
Διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.
Πρόκειται για την τέταρτη βόμβα που τοποθετείται το τελευταίο διάστημα σε ίντερνετ καφέ στη Λεμεσό και όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, το γεγονός αυτό ανησυχεί την Αστυνομία, η οποία λαμβάνει επιπρόσθετα μέτρα, μέσα από αυξημένες περιπολίες και υποδείξεις σε θέματα ασφάλειας, προς όλους τους ιδιοκτήτες ίντερνετ καζίνο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...