Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δίνει μάχη για να μη χάσει το πατρικό του ο Βοσκόπουλος

Τον πλειστηριασμό του πατρικού του σπιτιού στην περιοχή του Κορυδαλλού προσπαθεί να ανακόψει ο Τόλης Βοσκόπουλος με αίτηση ανακοπής που υπέβαλλε ο τραγουδιστής στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά. 
 
Ο πλειστηριασμός που θα γίνει λόγω χρεών του τραγουδιστή στο Δημόσιο έχει οριστεί για τις 6 Απριλίου 2011 ύστερα από απόφαση του προϊσταμένου της ΙΓ’ εφορίας Αθηνών.

Το πατρικό του κ. Βοσκόπουλου βρίσκεται σε οικόπεδο έκτασης 690 τετραγωνικών μέτρων μεταξύ των οδών Έκτορος και Διογένους και η αντικειμενική του αξία κυμαίνει στα 365.960 ευρώ και η εμπορική 839.000 ευρώ.

Ωστόσο σύμφωνα με το δικηγόρο του τραγουδιστή, Γρηγόρη Μέντη, υποβλήθηκε από τον πελάτη του αίτηση ανακοπής του πλειστηριασμού η οποία μάλιστα συζητήθηκε από το
Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά και κρίθηκε άκυρος καθώς η υπόθεση είναι σε δικαστική εκκρεμότητα.

Εκτός από το οικόπεδο στον Κορυδαλλό, το ελληνικό Δημόσιο έχει κατασχέσει στην Αθήνα τρία διαμερίσματα έκτασης 97, 98 και 99 τ.μ., δύο στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο Μαλεσίνας 100 τετραγωνικών μέτρων το καθένα και όλα τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του κ. Βοσκόπουλου.

Ο κ. Μεντής έκανε λόγο για πλημμέλειες στον πλειστηριασμό «Επειδή από τον ενσωματωμένο στο ανακοπτόμενο πρόγραμμα πλειστηριασμού πίνακα χρεών συνάγεται ότι: το 99% των χρεών του πίνακα αφορά σε καταλογιστικές πράξεις των φορολογικών αντικειμένων του ΚΒΣ, του εισοδήματος, του ΦΠΑ κλπ. Για όλες τις καταλογιστικές αυτές πράξεις, έχουν ασκηθεί ένδικα βοηθήματα και μέσα και όλες, πλην των κατωτέρω αναφερομένων ειδικώς για τις οποίες έχουν συζητηθεί αιτήσεις αναιρέσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εκκρεμεί η έκδοση αποφάσεων, τελούν σε αναστολή με αποφάσεις του αρμόδιου διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Περί αυτών, ουδέν διαλαμβάνει ο πίνακας χρεών, παρά το γεγονός ότι στα έντυπα του πίνακα χρεών του TAXIS διαλαμβάνεται ειδικό πεδίο γι’ αυτό. Με την προκείμενη εκτύπωση του πίνακα χρεών της ανακοπτόμενης σε απλό χαρτί Α4, δεν περιλαμβάνεται τέτοιο πεδίο. Ο ισχυρισμός μου αυτός είναι ουσιώδης, δοθέντος ότι οι Αποφάσεις Αναστολής, αδρανοποιούν το νόμιμο τίτλο, ήτοι τις καταλογιστικές πράξεις, για τις οποίες επισπεύδεται αναγκαστική εκτέλεση με το ανακοπτόμενο, όλως παρανόμως, άλλως όλως καταχρηστικώς».

Τόνισε επίσης ότι «όλες οι φορολογικές υποθέσεις του κ. Βοσκόπουλου εκκρεμούν δικαστικώς. Συγκεκριμένα, για ορισμένες υποθέσεις εκκρεμεί η συζήτηση εφέσεων ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, ενώ άλλες έχουν συζητηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας και αναμένεται η έκδοση αποφάσεων. Ο κ. Βοσκόπουλος θα ασκήσει όλα τα ένδικα βοηθήματα και μέσα με σκοπό την τελική δικαίωσή του από τα Δικαστήρια».


digitalcrete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...