Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Αυτοκτόνησε λόγω του χωρισμού των γονιών της

Η 15χρονη Natasha MacBryde έδωσε από μόνη της τέλος στη ζωή της αποφασίζοντας να πέσει στις γραμμές του τραίνου. Οι γονείς της κοπέλας είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, κάτι που η ίδια δεν μπορούσε να αποδεχθεί, καθώς ήλπιζε για...
επανασύνδεση. Λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή της είχε στείλει στον αδερφό της μήνυμα στο κινητό γράφοντας: «Θα μου λείψεις».

Εκτός από το διαζύγιο φαίνεται ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφασή της έπαιξε το γεγονός ότι ορισμένοι συμμαθητές της κοπέλας, την κορόιδευαν για τη διάλυση του γάμου των δικών της. «Ο χωρισμός ήταν δύσκολος για τα παιδιά και οι συμμαθητές της Natasha την κορόιδευαν», είπε για το γεγονός μητέρα φίλης της νεκρής μαθήτριας, η οποία ήταν και πρωταθλήτρια.

Ο αδερφός της πριν τη βρουν νεκρή έγραψε στο facebook: «Όποιος άκουσε κάτι για τη Natasha να επικοινωνήσει μαζί μου». Το μήνυμα αυτό αντικαταστάθηκε λίγο μετά με το: «Αντίο, όμορφη αδερφούλα μου, πάντα θα σε αγαπώ». Φαίνεται όμως ότι ο θάνατος της αδερφής του τον συνέτριψε, καθώς έγραψε και άλλα μηνύματα για αυτήν.

«Μακάρι να μπορούσες να δεις πόσοι νοιάζονται για σένα» και «Θα κάνω το τατουάζ που ήθελε για να την τιμήσω».enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...