Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Βρέθηκε η 38χρονη που εγκατέλειψε το μωρό.

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής η γυναίκα που εγκατέλειψε το βράδυ του Σαββάτου το νεογέννητο αγοράκι στην οδό Λυκαίου 14 στην περιοχή Γκύζη.

Πρόκειται για 38χρονη Ελληνίδα η οποία μένει σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σημείο που εγκατέλειψε το μωρό.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία η 38χρονη γέννησε το αγοράκι γύρω στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, μόνη της στο σπίτι, και στη συνέχεια, γύρω στις 8 - 8.30 το βράδυ το εγκατέλειψε κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού στο πεζοδρόμιο, μέσα σε μία νάιλον σακούλα και τυλιγμένο με πετσέτες και παλιά ρούχα.

Το βρέφος βρέθηκε από διερχόμενο τουλάχιστον δύο ώρες αργότερα, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε το νεογέννητο στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Όπως είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, το αγοράκι είναι καρπός της σχέση της με αλλοδαπό, ο οποίος δεν το ήθελε και εκείνη λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούσε να το αναθρέψει και αποφάσισε να το εγκαταλείψει με την ελπίδα ότι θα εύρισκε καλύτερη τύχη.

Στις 10.30 το βράδυ αποφάσισε να ξαναπάει στο σημείο που είχε εγκαταλείψει το παιδί για να δει τι είχε γίνει και όταν είδε αστυνομία και κινητικότητα επέστρεψε στο σπίτι της. Η 38χρονη ζει με την μητέρα της και εργάζονται ως καθαρίστριες.

Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία η οποία απεστάλει στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη της μητέρας και του νεογέννητου αγοριού το οποίο είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...