Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η μεγάλη περιπέτεια του Βασίλη

Λαχτάρησε τους συνεργάτες του με το που μπήκε ο καινούργιος χρόνος. Την ίδια ώρα που η Δέσποινα Βανδή μεταφερόταν σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών, ο Βασίλης Καρράς συνοδευόταν από τους μουσικούς του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οπως διαπιστώθηκε όμως, δεν επρόκειτο για μια απλή αδιαθεσία, αφού ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Ολα ξεκίνησαν για τον τραγουδιστή μόλις είχε ανατείλει το 2011 και η ημέρα της ονομαστικής του εορτής. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος στο κέντρο όπου εμφανιζόταν με την Ελλη Κοκκίνου ένιωσε αφόρητους πόνους στο στομάχι και την κοιλιακή χώρα -ενόχληση που είχε και άλλη φορά στο παρελθόν, ίσως όχι τόσα έντονα όσο τελευταία- και μεταφέρθηκε επειγόντως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της συμπρωτεύουσας. Από το τσεκάπ που έγινε προέκυψε ότι είχε φλεγμονή του εντέρου. Πήρε εξιτήριο, αλλά λίγες ημέρες αργότερα έκανε νέα εισαγωγή στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί, όπως του συνέστησαν οι θεράποντες γιατροί του.

Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε μια πολύ λεπτή επέμβαση στο έντερο και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ανακτά σιγά-σιγά τις δυνάμεις του για να επιστρέψει δριμύτερος στην πίστα και να πυρπολήσει τις νύχτες μας.

Αυτό τον καιρό απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή και ξεκουράζεται στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, ετοιμάζοντας την κάθοδό του στη νυχτερινή Αθήνα. «Ολα πήγαν καλά. Πολύ καλά! Εύχομαι σε όλους να είναι καλά» δήλωσε ο ίδιος στην «Εspresso».

Ο Βασίλης Καρράς, χαμηλού προφίλ καλλιτέχνης, αποφεύγει γενικώς να απασχολεί τα μίντια με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, πόσο μάλλον με προσωπικά θέματα. Αλλά ούτε και την περιπέτεια της υγείας του ήθελε να κοινοποιήσει. Ο,τι πέρασε το ήξεραν μόνο λίγοι στενοί φίλοι και η οικογένειά του, που δεν έλειψαν από το πλευρό του αυτές τις στιγμές.

Στην επιμονή μας για κάτι περισσότερο ο κ. Καρράς επανέλαβε: «Ολα πήγαν καλά και τώρα ετοιμάζομαι για την πρεμιέρα μου στο “Teatro”, που έχει οριστεί για τις 17 Φεβρουαρίου». Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για τον Βασίλη Καρρά, που συνεχίζει να ονειρεύεται.

«Μόλις κυκλοφόρησε ο νέος μου δίσκος» λέει μονολεκτικά. «Ονειρα» τιτλοφορείται το νέο άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε από τη Virus Music και περιλαμβάνει δεκατέσσερα νέα λαϊκά τραγούδια ερμηνευμένα από μια φωνή γνήσια λαϊκή και απόλυτα εκφραστική.


ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ/ espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...