Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Την σκότωσε και την έβαλε σε βαλίτσα με.. "κάλυψη" από το Facebook

Χρησιμοποιούσε το προφίλ της στο Facebook για να πιστέψουν ότι τον είχε παρατήσει και αυτός την είχε σκοτώσει και την είχε βάλει μέσα σε μια βαλίτσα.

Ένας δάσκαλος μουσικής συνελήφθη χθες το βράδυ όταν μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε στο γκαράζ του το σώμα της συντρόφου του, σε αποσύνθεση.

Ο Andrew Lindo, 28ετών, είχε πει στους γείτονες Mary Stewart ότι είχαν χωρίσει και εκείνη τον άφησε με τα δύο μικρά παιδιά τους πριν από τα Χριστούγεννα και είχε φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα όμως την αστυνομία η 30χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια βαλίτσα μετά από καταγγελία των γονιών της η οποίοι ανησυχούσαν για την κόρη τους .

Ο Lindo είχε δημιουργήσει και νέο δεσμό μια νέα κοπέλα η οποία μετακόμισε στο σπίτι λίγο μετά την εξαφάνιση της πρώην του.

Η Stewart πιστεύεται ότι έχει πεθάνει εδώ και εβδομάδες αφου σύμφωνα με τους γείτονες είχαν παρατηρήσει μια αποκρουστική μυρωδιά να προέρχεται από το σπίτι.

Η μεταθανάτια εξέταση αποκάλυψε ότι είχε πεθάνει μετά από μια σειρά από βαριά χτυπήματα και πολλαπλές μαχαιριές.

Ο Lindo και η Stewart είχαν νοικιάσει ένα σύγχρονο αρχοντικό στην περιοχή Holmfirth, στο δυτικό Yorkshire μια η γραφική τοποθεσία στην Βρετανία η οποία είναι πασίγνωστη λόγω της μακροχρόνιας τηλεοπτική σειράς Last of the Summer Wine…..














http://www.7news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...