Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Οι Έλληνες επιχειρηματίες καταφεύγουν στην Σμύρνη»

View of İzmir (Izmir, Smyrna), Turkey, as seen...Image via WikipediaΓια τη δραστηριοποίηση αρκετών Ελλήνων επιχειρηματιών στην αγορά της Σμύρνης, λόγω της οικονομικής κρίσης, κάνουν λόγο μια σειρά από δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Haberturk, 93 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν ήδη πραγματοποιήσει συζητήσεις με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης, για συνεργασία σε 15 οικονομικούς τομείς, και ιδιαίτερα σε αυτό των εισαγωγών – εξαγωγών, γεγονός που επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου, Εκρέμ Ντεμίρτας.

«Οι Ελληνες επιχειρηματίες που φεύγουν από την κρίση, έρχονται σωρηδόν στην Σμύρνη» είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος της εφημερίδας Vatan, που αναφέρει ότι λόγω της μεγάλης αναταραχής που έχει ξεσπάσει στην ελληνική οικονομία, οι Έλληνες επιχειρηματίες καταφθάνουν στη Σμύρνη για επενδύσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα σχετικά δημοσιεύματα των εφημερίδων Milliyet και Sabah, ενώ η Bugun αναφέρει πως «οι Ελληνες επιχειρηματίες μεταναστεύουν στην Σμύρνη, ενώ οι καταστηματάρχες ανοίγουν τετράδια για βερεσέ».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...