Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Αναχωρεί σήμερα για τον αγώνα της ζωής του ο Μανώλης Κονταρός

Αναχωρεί σήμερα το πρωί για τη Χαϊδελβέργη ο γνωστός κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός, για να δώσει το σημαντικό αγώνα αποκατάστασης μετά απο το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν απο 2 περίπου εβδομάδες στην Αθήνα.

Η εξέλιξη της υγείας του εντυπωσιάσε όλους τους γιατρούς στον “Ευαγγελισμό”, κατα τη διάρκεια της νοσηλείας του και πλέον όλοι αισιοδοξούν ότι ο Μανωλης Κονταρός θα επιστρέψει γερός και δυνατός στην κοινωνία.


Μεγάλο ρόλο στη γενναία μαχη του Μανώλη Κονταρού έχει παίξει η στήριξη της οικογένειας του και η αυθόρμητη και συγκινητική συμπαράσταση των θαυμαστών του και όχι μόνο που δεν παραλείπουν να στείλουν μυνήμτα συμπαράστασης και στήριξης. Αυτό το γεγονός έχει εφοδιάσει με μεγάλα αποθέματα υπομονής τον κρητικό καλλιτέχνη που λέει όλο αυτό διάστημα στους οικείους του ότι επιθυμεί να επιστρέψει γερός και να ευχαριστήσει με το δικό του τρόπο όλους τους ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν.

Πριν απο λίγο μάλιστα, αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Φίλες και φίλοι,
Μετά από παραμονή τεσσάρων εβδομάδων στο Νοσοκομείο « Ευαγγελισμός» και δυο επιτυχημένες επεμβάσεις στην καρδιά και στην σπονδυλική στήλη ο Μανώλης θα μεταβεί σήμερα το πρωί στην « Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική της Χαϊδελβέργης» (ORTHOPEDIC UNIVERSITY CLINIC OF HEIDELBERG) στην Γερμανία για ταχεία ανάρρωση .
Η μετεγχειρητική του πορεία όπως έκριναν οι θεράποντες ιατροί του είναι πολύ καλή για αυτό και αποφασίστηκε η μετάβαση του σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού για αποθεραπεία.
Ο αγαπημένος μας Μανώλης, θα δώσει μια δεύτερη μάχη για την υγεία του αντλώντας δύναμη από την τεράστια αγάπη και την συμπαράσταση που του δείξατε με αφορμή το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που υπέστη . Ενήμερος για κάθε e-mail, μύνημα και ευχή που στείλατε και συνοδευόμενος από τις προσευχές σας και τις ευχές σας για γρήγορα περαστικά ο Μανώλης , θα αγωνιστεί τονωμένος από τη δική σας υποστήριξη και επιφυλάσσεται να σας ευχαριστήσει με το δικό του τρόπο όταν επιστρέψει γερός και δυνατός."
ethemnosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...