Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Φονική επίθεση σε αδέλφια

 Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 21χρονος άνδρας από την Κάντανο Χανίων, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος ενός 17χρονου Χανιώτη και της 18χρονης αδελφής του. Επίσης κατηγορείται για την απαγωγή της 18χρονης.
Η νεαρή κοπέλα επέβαινε σε δίκυκλο το οποίο οδηγούσε ο αδελφός της. Ξαφνικά ένας νεαρός ο οποίος επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο και όπως αποδείχθηκε ήταν ο 21χρονος, άρχισε να καταδιώκει το δίκυκλο και, πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα πάνω του, το εμβόλισε, στην οδό Περιβολιων των Χανίων.
Από τη σύγκρουση, το δίκυκλο βρέθηκε κάτω από σταθμευμένο αγροτικό αυτοκίνητο, η νεαρή κοπέλα αλλά και ο αδελφός της βρέθηκαν στο οδόστρωμα και -όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, ο οδηγός του αυτοκινήτου άρπαξε την κοπέλα την έβαλε στο αυτοκίνητο του και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.
Στη συνέχεια,  κατέφυγε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου σε χωριό του Δήμου Καντάνου-Σελίνου Χανίων απ' όπου αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το θύμα παρελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Χανίων και το Α.Τ. Κανδάνου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Λόγω της άμεσης κινητοποίησης μεγάλου αριθμού Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και Τ.Α.Ε. Χανίων, προς αναζήτηση του δράστη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σελίνου- Καντάνου, ο δράστης αναγκάστηκε να παραδοθεί στο Α.Τ. Καντάνου.
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...