Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σπάταλη και αλαζονική η Βίκυ Σταμάτη, σεμνή και θύμα του πατέρα της η Αρετή

Εντελώς διαφορετικός ήταν ο χαρακτήρας των δύο γυναικών του Ακη Τσοχατζόπουλου, της συζύγου του και της κόρης του, όπως προκύπτει από την κατάθεση ενός πρώην αστυνομικού που υπηρετούσε στη φρουρά του πρώην υπουργού.

Για τη σύζυγο του κ. Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η αλήθεια είναι, ότι δεν επιφύλασσε τα καλύτερα, καθώς τη χαρακτήρισε... σπάταλη και αλαζονική.

Από την άλλη πλευρά μιλώντας για την κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή, ο πρώην αστυνομικός, τη χαρακτήρισε σεμνή και ευαίσθητη, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι ήταν θύμα του πατέρα της.

«Γνωρίζω την Αρετή Τσοχατζοπούλου, η οποία μου είχε δώσει την εντύπωση μιας σεμνής γυναίκας χωρίς υπερβολές που είχε ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ατόμων με αναπηρίες...Εγώ νομίζω ότι από τότε που ο Ακης Τσοχατζόπουλος, γνώρισε τη νέα του σύζυγο κόπηκαν οι σχέσεις με τα παιδιά του....Είναι αλαζονική, υπεροπτική και σπάταλη, ένας χαρακτήρας εκ διαμέτρου αντίθετος από αυτόν της Αρετής. Πιστεύω ότι η Αρετή είναι θύμα του πατέρας της με την έννοια ότι μπλέχτηκε εξαιτίας του στην υπόθεση, χωρίς να το γνωρίζει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...