Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ελληνίδα δημοσιογράφος απέσπασε αποζημίωση μαμούθ από γερμανικό νοσοκομείο!

Ένα απίστευτο δράμα ζει τα τελευταία χρόνια, Ελληνίδα ανταποκρίτρια ξένου Τύπου. Μία επέμβαση ρουτίνας εξελίχθηκε σε τραγωδία, αφού οι επιπλοκές ήταν τέτοιες, που της προκάλεσαν μόνιμη εγκεφαλική βλάβη...

Από το 2004, η Ελληνίδα δημοσιογράφος ζει έναν απίστευτο Γολγοθά, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Έδωσε μάχη για δικαίωση με αντίπαλο το γερμανικό νοσοκομείο, όπου έγινε η επέμβαση της και νίκησε, υποχρεώνοντας ακόμα και την εφημερίδα "BILD" να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωσή της.

Η 40χρονη Πασχαλινή, κέρδισε το δικαστήριο από το γερμανικό νοσοκομείο που καλείται πλέον να της δώσει αποζημίωση για το δραματικό λάθος που της άλλαξε τη ζωή. 400.000 ευρώ εφάπαξ και 16.000 ευρώ το μήνα για όλη της τη ζωή!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "BILD", η Πασχαλινή Ν. από την Αθήνα, η οποία είχε σπουδάσει στη Γερμανία και ήταν ανταποκρίτρια ξένου Τύπου, αποφάσισε να επισκεφτεί το νοσοκομείο "Marienkrankenhaus" της πόλης Χέρνε για να αφαιρέσει έναν καλοήθη όζο από τον θυρεοειδή αδένα της. Μια επέμβαση ρουτίνας που όμως θα τίναζε τη ζωή και την καριέρα της στον αέρα.

Μετά την επέμβαση, η άτυχη δημοσιογράφος παρουσίασε αιμορραγία και συμπτώματα έντονης δύσπνοιας. Οι γιατροί του νοσοκομείου όπως αποδείχθηκε και από την απόφαση του δικαστηρίου, άργησαν να αντιδράσουν στη μετεγχειρητική περιπέτεια της Πασχαλινής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο της γυναίκας, με συνέπεια να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Η μη παροχού οξυγόνου, διήρκεσε αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μη αναστρέψιμη βλάβη στον εγκέφαλό της. Η άτυχη Ελληνίδα έμεινε σε κώμα για τέσσερις μήνες και όταν κατάφερε να ξυπνήσει, δεν μπορούσε να περπατήσει και καθηλώθηκε από τότε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Εκτός, όμως από την υγεία της, η Πασχαλινή Ν. έχασε και την προσωπική της ευτυχία, καθώς όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, ο τότε αρραβωνιαστικός της, με τον οποίο σχεδίαζε σύντομα να παντρευτεί, την εγκατέλειψε μετά το συμβάν.

Πηγή: Espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...