Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Πως νίκησα την ασθένεια: Η εξομολόγηση της Γιάννας Αγγελοπούλου

Έχουν περάσει 4 μήνες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν η σιδηρά (και γοητευτική κυρία) Γιάννα Αγγελοπούλου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την θνητότητά της.
Η ίδια επιβεβαιώνει για πρώτη φορά στο Βhmagazino την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της.

«Τότε για πρώτη φορά σκέφτηκα : ”Mπόρεσες και τα έβγαλες όλα πέρα και τώρα κινδυνεύεις να φύγεις. Πάλεψα με την ασθένεια, όπως παλεύουν κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι. Τη νίκησα, την άφησα πίσω μου, αλλά θέλω να το θυμάμαι και με πονάει να το θυμάμαι.

Η ίδια θα εξομολογηθεί στη δημοσιογράφο Λένα Παπαδημητρίου:

“Eίμαι μια κανονική μεσογειακή μαμά που έμαθε να μαγειρεύει για τα παιδιά της…Θέλω να κάνω πράγματα για την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν μου επιτρέπει να τα κάνω. Γι αυτό έχω μπει σε διεθνή τροχιά. Γιατί έχω βρει κυψέλες που ρυφάνε κυριολεκτικά τους ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν πάθος να κάνουν πράγματα. Αν όμως κάτι τύχει και με χρειαστεί η χώρα μου, το λέω έτσι χωρίς να το σκεφτώ, θα είμαι εδώ. Δεν απορρίπτω κανέναν χαρακτηρισμό και bitch με έχουν πει και killer. Εξαρτάται για ποιο πρότζεκτ μιλάμε. Είμαι σε μια κατάσταση μελαγχολίας με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Με ματώνει να βλέπω την διαχείριση αυτού του ανθρώπινου δυναμικού. Σαν κάποιος να νάρκωσε τον κόσμο και αντί να του βάλει τον ορό της αλήθειας, να του έχει βάλει τον ορό της λήθης, για να μη θυμάται τα μεγάλα και τα ωραία, την προσπάθεια με την οποία επιτυγχάνεται το καλό» Λένα Παπαδημητρίου (ΒΗmagazino)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...