Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώην σύζυγος Καρούζου: "Η σχέση μας είχε αίσθημα σεξ και βία"!

Η πρώην σύζυγος του Γιάννη Καρούζου που φέρεται ως νούμερο ένα εμπλεκόμενο πρόσωπο στο σκάνδαλο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και την αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό, Ρεβέκκα Σκαφτούρα μίλησε για όλους και για όλα.

Σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα”, μίλησε για τα τρία πολιτικά πρόσωπα που καταγγέλθηκαν για συμμετοχή σε αδιαφανείς δραστηριότητες, για τον πρώην σύζυγό της και την κουμπαριά με το ζεύγος Μεϊμαράκη.
Η κα Σκαφτούρα αναφέρθηκε στον Ιωσήφ Λιβανό που κατέθεσε ενώπιον των Αρχών πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γιώργος Βουλγαράκης και ο Μιχάλης Λιάπης εξήγαγαν μέσω του Καρούζου μαύρο χρήμα στο εξωτερικό, αλλά και στον Γιώργο Ζωγραφάκη που έκανε επίσης λόγο για εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση, χωρίς να πει ονόματα.
“Να ανοιχτούν οι λογαριασμοί όλων προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση”, ζητά η Ρεβέκκα Σκαφτούρα, η οποία χαρακτηρίζει ως ανυπόστατες τις καταγγελίες για ανάμειξη πολιτικών όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο “Καρούζος Gate”.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, η ίδια χαρακτηρίζει αστειότητες όσα καταγγέλλουν ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης και ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός για εμπλοκή των κυρίων Μεϊμαράκη, Λιάπη και Βουλγάράκη στην υπόθεση με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τις εταιρείες του Ομίλου Καρούζου.
“Όχι μόνο είναι ανυπόστατα, αλλά και ντροπή. Δεν μπορείς να μιλάς και να εμπλέκεις ανθρώπους που δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση - κι εγώ δεν ξέρω με ποια σκοπιμότητα”, τόνισε χαρακτηριστικά
 
Μάλιστα, δεν παραλείπει να αναφέρει πως για τον κ. Λιβανό υπάρχει παραπομπή με βούλευμα και πως “είχε συλληφθεί από άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών να παίρνει χρήματα” από τον πρώην σύζυγό της. Αντίστοιχη φαίνεται πως είναι η άποψή της και για τον κ. Ζωγραφάκη για τον οποίο τονίζει πως ο Καρούζος “του μεταβίβασε μέσα σε μια νύχτα όλα όσα είχαμε δημιουργήσει μέσα στη 18ετή κοινή μας πορεία”.
Μιλώντας για την φιλική της σχέση με το ζεύγος Μεϊμαράκη, δήλωσε: “Με το ζεύγος Μεϊμαράκη, γνωριζόμασταν από παλιά. Είχα γνωρίσει πρώτα εγώ με τη σύζυγο του κου Μεϊμαράκη στην οποία μάλιστα τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Μετά τους κάναμε την πρόταση να βαφτίσουν τα παιδιά μας και εκείνοι δέχτηκαν. Αυτοί που ορίζεις να βαφτίσουν τα παιδιά σου τους οποίους προσωπικά δεν τους λέω κουμπάρους αλλά νονούς επειδή θεωρούνται και πνευματικοί γονείς πιστεύω πως πρέπει να πληρούν και κάποια στάνταρ”
Η βάφτιση έγινε στην Ελούντα με καλεσμένη τη μισή κοσμική Αθήνα και ο Γιάννης Καρούζος και Ρεβέκκα Σκαφτούρα είχαν στενές επαφές όπως ισχυρίζεται η ίδια λόγω της κουμπαριάς τους με το ζεύγος Μειμαράκη. Σήμερα όμως η πρώην σύζυγος του Γιάννη Καρούζου αποκάλυψε πως δεν τολμά να τους πάρει τηλέφωνο. “Λυπήθηκα τόσο πολύ που δεν τολμάω να τους πάρω τηλέφωνο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η κα Σκαφτούρα αποκάλυψε πως χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2010 τον Γιάννη Καρούζο και ανέφερε ότι μέχρι τότε “δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή” της οποιαδήποτε δραστηριότητα που να έχει σχέση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ενώ, τον κατηγορεί πως μετά το χωρισμό την πέταξε έξω από το σπίτι και δεν της έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για διατροφή. “Η σχέση μας είχε τον συνδυασμό που σκοτώνει, σενάριο για Χόλιγουντ. Τα είχε όλα, αίσθημα, σεξ, βία. Αυτό δεν απαιτεί ένα καλό σενάριο;”, δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...