Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Επι ποδός ο Δήμος Κηφισιάς για το κύμα κακοκαιρίας

 Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ο Δήμος Κηφισιάς, για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει ολόκληρη τη χώρα, κατά συνέπεια και την ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής και τα βόρεια προάστια.

Στην περιοχή μας η κακοκαιρία αναμένεται να ξεκινήσει απο το μεσημέρι της Κ.Δευτέρας με κύριο χαρακτηριστικό τους δυνατούς ανέμους και τις βροχοπτώσεις, ενω προς το βράδυ και ειδικά το πρωί της Τρίτης αναμένεται νέα σημαντική επιδείνωση των συνθηκών με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές χιονοπτώσεις κατά τόπους, που θα είναι εντονότερες απο το ύψος της Εκάλης και βορειότερα.
Το κύμα της κακοκαιρίας αναμένεται να διαρκέσει ως και το μεσημέρι της Τετάρτης σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις...
Γι αυτό το λόγο λοιπόν ο Δήμος Κηφισιάς σας γνωστοποιεί ότι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα παρατηρηθούν με την επερχόμενη κακοκαιρία θα λειτουργήσει το τηλεφωνικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας-Καθαριότητας, στο Αμαξοστάσιο της οδού Βιλτανιώτη ως ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ υποδοχής τηλεφωνημάτων από δημότες του ευρύτερου Δήμου Κηφισιάς.

Παρακαλούμε να προωθείτε όλα τα τηλεφωνήματα στους αριθμούς: 15241 / 210 6206677 / 2106251863 / 2106251377 / 2106251310 / 2106206653 για την εύρυθμη διαχείριση και επεξεργασία τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...