Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο θάνατος στο διαμέρισμα του Βαλλιανάτου

Μία ανυπολόγιστη απώλεια βίωσε ο γνωστός δημοσιογράφος-δικηγόρος που έχασε τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης έναν πολύ στενό του φίλο,τον Κωνσταντίνο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε γνωστό περιοδικό: "Αυτές τις στιγμές δεν τις επιλέγει κανείς.Ήταν φίλος μου και συγκατοικούσαμε τρεισήμισι χρόνια". 

Ο 25χρονος Αγρινώτης βρέθηκε νεκρός από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία,σε διαμέρισμα επί της οδού Φυλής στο κέντρο της Αθήνας.Ο νεαρός έπεσε σε κώμα και εξέπνευσε πριν προλάβει να διακομιστεί με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Μάλιστα φέρεται ότι οι άνθρωποι του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τα αποτελέσματα της νεκροψίας.Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος φέρεται να έχει ήδη καταθέσει στην Ασφάλεια για την υπόθεση.

Σύμφωνα με διαδικτυακή πηγή που έφερε στο φως το περιστατικό ο δημοσιογράφος και ο άτυχος νέος διατηρούσαν στενή φιλία και συγκατοικούσαν στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός,επί της οδού Φυλής,μιας και τους είχαν δει αρκετές φορές να μπαινοβγαίνουν μαζί στην πολυκατοικία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος-δικηγόρος φανερά κατεβεβλημένος παραβρέθηκε στην κηδεία του 25χρονου φίλου του,στην ιδιαίτερη πατρίδα του,στο Αγρίνιο.Μάλιστα στη προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έγραψε:

"Σήμερα το πρωί έφυγε ξαφνικά από την αγκαλιά μου και από τον κόσμο μας η μωράρα μου!!Η αγαπάρα μου!!!Ο Κώστας.Ήταν ένας άγγελος!!Τον αγαπάω,μου λείπει και πονάω".
gossip-tv πηγή:CIAO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...