Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τους ξύπνησαν για να τους... ληστέψουν !


Ληστεία πρόκληση σε μεζονέτα - Οι δράστες αφού έψαξαν, ξύπνησαν το ζευγάρι για να ρωτήσουν πού υπάρχουν χρήματα.

Πρόκειται για μια αναίμακτη ληστεία, που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση για το θράσος των δραστών. Πρόκειται για δύο κουκουλοφόρους που παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν αρχικά στο ισόγειο της μεζονέτας. Αθόρυβα, προχώρησαν και αφού διαπίστωσαν ότι στο σπίτι κοιμόταν το ζευγάρι και το παιδί τους, άρχισαν να ψάχνουν.

Μπήκαν στα δωμάτια που ήταν άδεια, άνοιξαν ντουλάπες και συρτάρια, αλλά...
τίποτα! Ούτε χρήματα, ούτε κοσμήματα, ούτε κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να τους κάνει να φύγουν. Έτσι πήραν τη... μεγάλη απόφαση! Μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού και τους ξύπνησαν, για να ρωτήσουν πού υπάρχουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Το άτυχο ζευγάρι είπε στην αστυνομία, ότι οι δράστες που κρατούσαν όπλα και μαχαίρια, τους είπαν ότι αν έβρισκαν χρήματα, θα έφευγαν χωρίς να τους ξυπνήσουν. ''Από τη στιγμή που δεν βρήκαμε τίποτα, αναγκαστήκαμε να σας ξυπνήσουμε. Πείτε μας λοιπόν όμορφα και ωραία, για να μην πάρει είδηση και το παιδί'' φέρονται να είπαν οι δράστες.

Τελικά πήραν 300 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ. Ο γιος της οικογένειας κοιμόταν στο ισόγειο και δεν αντιλήφθηκε την ληστεία. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, συνεχίζονται...

Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/12/blog-post_2269.html#ixzz19JkKKujU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...