Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η συγκλονιστική ιστορία της Ελληνίδας Playmate που νίκησε τον καρκίνο

Η ζωή της έδειξε από πολύ νωρίς το σκληρό της πρόσωπο. Μόλις 27 ετών η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήρθε αντιμέτωπη με την εφιαλτική πραγματικότητα. Και νίκησε.


Έδωσε την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο και κατάφερε να σταθεί θαρραλέα απέναντί του. Για περίπου έναν χρόνο πάλεψε με την αρρώστια και τελικά στάθηκε όρθια. Το εντυπωσιακό μελαχρινό κορίτσι που κάποτε βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, ήταν υποψήφια στο διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate» και έκανε όνειρα να «οργώσει» τις πασαρέλες, είδε σε μια στιγμή τα πάντα να αλλάζουν.


Η νόσος του Hodgkin είχε κάνει απειλητικά την εμφάνισή της και έπρεπε να αντιμετωπίσει, σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, άμεσα. Σήμερα, έχοντας αφήσει πίσω της τις γκρίζες μέρες νοσηλείας της είναι υγιής, χαμογελάει και απολαμβάνει την καθημερινότητά της. «Η ζωή είναι έτσι κι αλλιώς μια μάχη που πρέπει να δίνουμε μέχρι τέλους», δηλώνει. «Δεν αισθανόμουν καλά τον τελευταίο καιρό. Ημουν σαν αυτοκίνητο που που δεν είχε βενζίνη. Παρουσιάζονταν πόνοι σε διάφορα σημεία του σώματός μου, είχα φαγούρα στο δέρμα, ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια, κουραζόμουν εύκολα, είχα χάσει πολλά κιλά», αναφέρει.

«Οταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin..». Μετά από έξι κύκλους χημειοθεραπείας που ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, ακολούθησε σειρά ακτινοβολιών για τους επόμενους δυο μήνες.


«Ημουν καλά. Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι είχα γρήγορη ανάρρωση επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχα καλή ψυχολογία και αισιόδοξη στάση. Αντιμετώπισα την ασθένεια χωρίς φόβο, με χαμόγελο. Οταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μια βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...