Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Διακόπηκε για τις 21 Ιανουαρίου η δίκη των Κεντέρη-Θάνου

Για τις 21 Ιανουαρίου διακόπηκε από το Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη των αθλητών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου που δικάζονται για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Συγκατηγορούμενοί τους στην υπόθεση είναι ο τότε προπονητής τους, Χρήστος Τζέκος, έξι γιατροί του ΚΑΤ, καθώς και δύο πολίτες που είχαν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες του επίμαχου τροχαίου.

Το δικαστήριο προχώρησε σε διακοπή της εκδίκασης ύστερα από αίτημα που υπεβλήθη από την υπεράσπιση του Κώστα Κεντέρη λόγω απουσίας ουσιωδών μαρτύρων. Από το δικαστήριο απουσίαζαν οι δύο αθλητές, οι οποίοι εκπροσωπούνταν από τους συνηγόρους τους.

Για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης, ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση, ψευδή κατάθεση, ενώ ο προπονητής βαρύνεται με τις κατηγορίες της εισαγωγής, προμήθειας και παρασκευής απαγορευμένων ουσιών.

Μέχρι στιγμής η υπόθεση έχει αναβληθεί έξι φορές. Ο εισαγγελέας μάλιστα ζήτησε να κληθούν οπωσδήποτε και να παραστούν στο δικαστήριο τόσο οι μάρτυρες που δεν εμφανίστηκαν όσο και κάποιοι μάρτυρες που δεν έχουν κληθεί μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...