Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Φανταστικό σενάριο κλοπής Mercedes από τζογαδόρο έμπορο!

Mercedes-Benz C-Class (W204)Image via Wikipedia

Φανταστικό σενάριο κλοπής του πανάκριβου αυτοκινήτου του έπλασε 43χρονος καταχρεωμένος έμπορος.

Ο επιχειρηματίας, με μεγάλη εμπορική δραστηριότητα στο πρόσφατο παρελθόν, φέρεται να εξαναγκάστηκε να σκαρφιστεί την απώλεια του μεγάλου κυβισμού ΙΧ αυτοκινήτου του.

Πίσω από την πλασματική κλοπή της πολυτελούς και καλογυαλισμένης Mercedes, όμως οι αστυνομικές αρχές αποκάλυψαν την ιστορία ενός υπερχρεωμένου επιχειρηματία.

 
  Το θύμα αποδείχθηκε, μέσα από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ότι ήταν ο... δράστης της κλοπής. Ο 43χρονος από τη Λάρισα μετέβη την περασμένη Τετάρτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να δηλώσει την κλοπή του οχήματός του. Στους αστυνομικούς ξετύλιξε όσα δήθεν συνέβησαν. 
 
Υποστήριξε ότι αφίχθη στο Βόλο, όπου διατηρεί επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις, απογευματινές ώρες και στάθμευσε το πολυτελές όχημα στο χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης, κοντά στο Δημαρχείο Βόλου. Το κλείδωσε, όπως περιέγραψε, στις 6:30 το απόγευμα και επέστρεψε στις 9:30 το βράδυ. Τότε όμως δεν το βρήκε στο σημείο στάθμευσης. Σε αυτό το τρίωρο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το αυτοκίνητο είχε κάνει φτερά...
 
 Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με βάση την κατάθεση του 43χρονου, ξεκίνησε προανάκριση. Οι ώρες που δηλώθηκαν ως κλοπή ακούστηκαν περίεργες, καθώς δεν είναι από τις χρονικές στιγμές της ημέρας που συνηθίζονται κλοπές οχημάτων. Πολύ περισσότερο, όταν πρόκειται για ένα όχημα σταθμευμένο σε κεντρικό σημείο της πόλης, που θα επιχειρούνταν να κλαπεί σε ώρες αιχμής για την εμπορική αγορά. Κανένα στοιχείο για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση στο χώρο στάθμευσης, στο ύψος του Δημαρχείου, δεν προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών. Οι αρχικές υποψίες άρχισαν να μετατρέπονται σε βεβαιότητα και όταν ο 43χρονος κλήθηκε προχθές για νέα κατάθεση έπεσε σε αντιφάσεις. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης κατέρρευσε οικονομικά, απόρροια της μεγάλης κρίσης και έχασε τις ανθούσες εμπορικές δραστηριότητες που είχε αναπτύξει στη Λάρισα. Επινόησε την κλοπή, όπως προέκυψε, για να εξασφαλίσει ως αποζημίωση χρηματικό ποσό 50.000 ευρώ περίπου από την ασφαλιστική του εταιρία, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καλύψει έστω και μέρος των μεγάλων χρεών του. Το αυτοκίνητο ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε εντοπιστεί μέχρι χθες. Θεωρείται πιθανό να τεμαχίστηκε σε μια προσπάθεια του 43χρονου να εξαφανιστεί κάθε ίχνος του πολυτελούς αυτοκινήτου και να γίνει πιστευτή η ιστορία του. 
 
Ο υπερχρεωμένος επιχειρηματίας... τζόγαρε παραμονές Πρωτοχρονιάς, αλλά έχασε. Βρέθηκε στη πιο δύσκολη θέση να συλλαμβάνεται κατηγορούμενος για ψευδορκία, άσκοπη κινητοποίησης της αστυνομικής αρχής και απόπειρα απάτης σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρίας.
 http://press13.blogspot.com/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...