Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Αποκάλυψη: Η Γκερέκου έκρυψε ακίνητο από το πόθεν έσχες της

Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν για τα περιουσιακά στοιχεία τόσο του Τόλη Βοσκόπουλου όσο και της Άτζελας Γκερέκου, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι στο τελευταίο πόθεν έσχες απουσιάζει η αγορά ακινήτου που έκανε στην Κέρκυρα η πρώην υπουργός στο όνομά της.

Τον Αύγουστο του 1996 ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε. Ο μύθος του λαϊκού τραγουδιούΤόλης Βοσκόπουλος παντρεύτηκε τηνΆτζελα Γκερέκου, τη γαλανομάτα μάγισσα της καρδιάς του. Ο Τόλης δεν ξέρει πως να της εκφράσει την αγάπη του, καθώς οι λέξεις γίνονται πολύ μικρές μπροστά σε αυτό που νιώθει για εκείνη. Ωστόσο, το παρελθόν του καλλιτέχνη δεν τον αφήνει να ησυχάσει και να χαρεί την οικογενειακή του γαλήνη.

Η εφορία του υποθηκεύει πέντε από τα ακίνητά του για χρέη που εκκρεμούν απο το 1993.  Την περίοδο που καλείται απο την εφορία για τακτοποίηση του χρέους, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες της κας Γκερέκου,  αγοράζουν άλλο ένα ακίνητο το 2001 με χρήματα τόσο της ίδιας όσο και του Τόλη Βοσκόπουλου.

Σε έρευνα που έκανε το Star, εντοπίστηκε στο υποθηκοφυλακείο της Κέρκυρας αγορά ενός ακόμη ακίνητου από την κα Γκερέκου στις 20 Νοεμβρίου του 2006, εμβαδού 87,95 τετραγωνικών μέτρων και με οικόπεδο 264 τετραγωνικά, αντί του ποσού των 110.000 ευρώ. Ωστόσο, το ακίνητο αυτό δεν έχει δηλωθεί στο πόθεν έσχες της πρώην υπουργού που κατατέθηκε στη Βουλή.

Το Star προχώρησε όμως σε έρευνα και για τα άλλα ακίνητα της οικογένειας. Στο Λυκαβηττό υπάρχει διαμέρισμα στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας. Στην 3ης Σεπτεμβρίου βρίσκεται μια πολυκατοικία όπου ο Βοσκόπουλος αγόρασε τρίαδιαμερίσματα από την εποχή που ήταν παντρεμένος με την πρώτη του γυναίκα Στέλλα Στρατηγού. Τέλος, ένα ακόμα σπίτι, το πατρικό του, το οποίο επισκέφθηκε η κάμερα του Star στον Κορυδαλλό, είναι νοικιασμένο για διόλου ευκαταφρόνητο ενοίκιο για την περιοχή.

Δείτε το βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...