Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Οι εραστές του τον σκότωσαν με κηροπήγιο

Ερωτικά ήταν τα αίτια της άγριας δολοφονίας 73χρονου Ιταλού σεφ το 2008 στον Βύρωνα. Επειτα από ενάμιση χρόνο το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να εξιχνιάσει τη στυγερή δολοφονία του 73χρονου.

Δράστες της δολοφονίας, που διαπράχθηκε στο διαμέρισμα του γνωστού σεφ, είναι δύο άντρες με τους οποίους το θύμα διατηρούσε ερωτικό δεσμό, ένας 24χρονος και ένας 18χρονος. Οι νεαροί άντρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και κατά την ανάκριση ομολόγησαν πως σκότωσαν τον 73χρονο, επικαλούμενοι ως κίνητρο της πράξης τους τις άσεμνες χειρονομίες, αλλά και προτάσεις που τους έκανε το θύμα. Ωστόσο στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας προς τον αρμόδιο εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση, ο ένας από τους δράστες ομολόγησε πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα επισκεπτόταν τον γνωστό σεφ στο διαμέρισμα του στην περιοχή του Βύρωνα όπου και έκαναν παρέα, ενώ λίγους μήνες πριν από τη δολοφονία του είχε γνωρίσει και τον 17χρονο τότε φίλο του.

Οι δύο δράστες, αλβανικής καταγωγής, χτύπησαν τον άτυχο ηλικιωμένο πολλές φορές στο κεφάλι με ένα βαρύ κηροπήγιο. Οταν εκείνος έπεσε στο πάτωμα αιμόφυρτος οι δύο δράστες κατάλαβαν πως τον είχαν σκοτώσει και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Οι άντρες όμως του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να τους συλλάβουν. Εναντίον των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...