Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Φορτηγατζής δάγκωσε ταξίαρχο της Αστυνομίας !

Επεισόδια είχαμε περίπου στη μία το μεσημέρι στο ύψος της Μεταμόρφωσης, όταν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ επιχείρησαν να απομακρύνουν από την περιοχή των Λυμάτων τους παριστάμενους φορτηγατζήδες, που εδώ και μέρες έχουν κάνει κατάληψη στα άκρα του οδοστρώματος και πραγματοποίησαν κίνηση με ενδεχόμενο να κλείσουν τον δρόμο. Προκλήθηκε μεγάλη ένταση και είχαμε μέχρι και ρίψεις δακρυγόνων, ενώ πραγματοποιήθηκαν και τρεις συλλήψεις. Μάλιστα, ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να δάγκωσε ταξίαρχο της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο!

Η ένταση αυτή σημειώθηκε την ώρα που στην Ομόνοια βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση των προέδρων των ομοσπονδιών των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης και βυτιοφόρων, οι οποίοι θα αποφασίσουν για την αναστολή ή την συνέχιση των κινητοποιήσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποφασιστεί τελικά η αναστολή των κινητοποιήσεων για μία εβδομάδα, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του εμπορικού κόσμου που εκφράστηκε στην συνάντηση της Κυριακής. Την ίδια ώρα πάντως, η Ελλάδα παραπέμφθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή δεν έχει απελευθερώσει τις άδειες για τα φορτηγά δημόσιας χρήσης.

Γεγονός είναι πάντως ότι η αγορά έχει στεγνώσει, ιδίως στα νησιά και στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς έχει διακοπεί ο ανεφοδιασμός από τις κινητοποιήσεις. Τα ράφια στα σούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει, οι αποθήκες των εταιρειών επίσης, ενώ σε μεγάλα πολυκαταστήματα οι παραγγελίες έχουν πάει πίσω πολλές εβδομάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...