Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Πυροβολισμούς δέχθηκαν φορτηγά που εργάζονταν

Επίθεση σε κομβόι φορτηγών σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Αυλώνα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την αστυνομία, κομβόι 24 φορτηγών εκινείτο προς Αθήνα, μεταφέροντας εμπορεύματα όταν δύο από τα φορτηγά που έμειναν πίσω, ακινητοποιήθηκαν αφού άκουσαν κρότο. Σημειώνεται ότι τα φορτηγά ακολουθούνταν από περιπολικά.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι και τα δύο φορτηγά είχαν τρύπες στο μπροστινό μέρος της μηχανής, ενώ είχαν σπάσει και τα ψυγεία τους.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που εξετάζουν εάν πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναζητούνται και οι δράστες, οι οποίοι πιθανότατα εξαπέλυσαν την επίθεση από τον παράδρομο της εθνικής οδού, χωρίς όμως να γίνουν αντιληπτοί.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου ιδιοκτήτες φορτηγών επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν έξι διερχόμενα φορτηγά τα οποία κινούνταν προς Αθήνα. Στη συνέχεια, δύο άτομα άνοιξαν την πόρτα σε ένα από τα φορτηγά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός. Επίσης, άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε διερχόμενα φορτηγά με αποτέλεσμα αυτά να υποστούν μικρές υλικές ζημιές.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ οδηγών φορτηγών δημόσιας χρήσης και στην Καβάλα. Το βράδυ της Δευτέρας, ομάδα αποτελούμενη από τέσσερα με πέντε άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ, σταμάτησαν φορτηγό το οποίο οδηγούσε ένας 55χρονος Βούλγαρος και κινείτο στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας-Ξάνθης.
Αφού τον έβγαλαν από τη θέση του οδηγού με τη βία, τον χτύπησαν και στη συνέχεια έσπασαν με σιδηρολοστό το μπροστινό παρμπρίζ του οχήματος και τα φανάρια.


Το θύμα ενημέρωσε την Άμεση Δράση και λίγο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν έναν 41χρονο Έλληνα, ιδιοκτήτη φορτηγού, ο οποίος συμμετείχε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στο επεισόδιο.


Εντωμεταξύ, οι δυο ιδιοκτήτες φορτηγών , πατέρας και γιος που συνελήφθησαν χθες στα επεισόδια με τους βυτιοφορείς και τα ΜΑΤ στο βιολογικό της Μεταμόρφωσης και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, πήραν 24ωρη προθεσμία και αφέθηκαν ελεύθεροι για να δικαστούν αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...