Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Τραγωδία: 5χρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο

Ένα τραγικό παιχνίδι φύλαγε η μοίρα για έναν χειρουργό, που ξεκίνησε, όπως κάθε μέρα, να πάει στη δουλειά του, πηγαίνοντας πρώτα τον πεντάχρονο γιο του στο νηπιαγωγείο.
Στη διαδρομή από το σπίτι προς το σχολείο του μικρού, χτύπησε το τηλέφωνο του γιατρού και τον ενημέρωσαν από την κλινική, όπου εργαζόταν, να πάει γρήγορα γιατί κάποιος ασθενής βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και έπρεπε να χειρουργηθεί αμέσως.
Ο γιατρός δεν το σκέφτηκε στιγμή και με την επαγγελματική συνείδηση και την ανθρωπιά που, όπως φαίνεται, τον διέκρινε, έτρεξε να βοηθήσει τον ασθενή συνάνθρωπό του. Άλλαξε πορεία και αντί για το νηπιαγωγείο κατευθύνθηκε αμέσως στην κλινική.
Εκεί όμως, μάλλον από λάθος υπολογισμό της κατάστασης, ο διακεκριμένος ορθοπεδικός, κλείδωσε τον μικρό στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στο χειρουργείο.
Η εγχείρηση ήταν δύσκολη και κράτησε ώρες. Και ο γιατρός αφοσιώθηκε σε αυτήν, ξεχνώντας ότι άφησε το παιδί του κλειδωμένο στο αυτοκίνητο.
Μετά από εννιά ώρες, η μητέρα πήγε στο νηπιαγωγείο να πάρει το παιδί και πληροφορήθηκε ότι ο πεντάχρονος δεν είχε πάει στο σχολείο. Τηλεφώνησε τότε στον άντρα της, ο οποίος ξαφνιάστηκε και θυμήθηκε ότι είχε αφήσει τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητο.
Μιας και ο ίδιος ήταν ακόμα στο χειρουργείο έστειλε έναν αναισθησιολόγο να φέρει το παιδί του στο εσωτερικό της κλινικής, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Ο αναισθησιολόγος βρήκε το παιδί νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο, που ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο.
Ο τραγικός πατέρας, που η αμέλεια του οδήγησε στο θάνατο το ίδιο του το παιδί, έπαθε σοκ, ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσει και τις αρχές, κατηγορούμενος για φόνο εξ αμελείας.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη Λάρνακα και έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κύπρο.
star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...