Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Μία πλακέτα θα θυμίζει τη δολοφονία των τριών υπαλλήλων

Πλακέτα που θα καταδικάζει το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή σε τρεις εργαζόμενους και θα φέρει την υπογραφή και το σήμα του δήμου Αθηναίων, πρόκειται να τοποθετηθεί στο υποκατάστημα της Marfin επί της οδού Σταδίου.

Η πρωτοβουλία αυτή ελήφθη μετά από πρόταση του δημάρχου Αθηναίων, την οποία απεδέχθη ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο.

Στο μεταξύ, ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να αφήνει λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας.«Δεν έχουν τύψεις αυτοί οι άνθρωποι, δεν έχουν τίποτα, δεν τους βασανίζει τίποτα..» είναι μερικές από τις ερωτήσεις που βασανίζουν χιλιάδες πολίτες.

Χιλιάδες όμως είναι και τα μηνύματα συμπαράστασης μέσω του Facebook στις οικογένειες των θυμάτων. «Δεν πρέπει και δεν μπορεί οι ελάχιστοι να σέρνουν όλους τους υπόλοιπους σε δρόμους καταστροφής»  γράφει κάποιος.

«Καλό ταξίδι παιδιά, ο Θεός να αναπάψει τις ψυχούλες σας» γράφει ένα άλλος.

Μέχρι στιγμής 232,204 άνθρωποι έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δολοφόνων,  επικεντρώνονται κυρίως σε ένα άτομο. Αυτό το άτομο με την αντιασφυξιογόνο μάσκα στο πρόσωπο στον εντοπισμό του οποίου θεωρούν ότι βρίσκονται κοντά.

1 σχόλιο:

  1. Σωστή η κίνηση του δήμου Αθηναίων, να θυμόμαστε πάντα που αφήσαμε την πόλη μας και τη χώρα μας να φτάσουν... Εύχομαι από δω και πέρα οι πρωτοβουλίες του Κακλαμάνη να είναι μόνο ευχάριστες. Ως δήμαρχος πάντως μιας πολύπαθης πόλης, τον επαινώ για την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...