Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Μυστήριο με εξαφανισμένη «χρυσή» κληρονόμο


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση μίας εξαφανισμένης εδώ και χρόνια «χρυσής» κληρονόμου…  Πρόκειται για την Δέσποινα Βελισσαρίου-Αδαμοπούλου η οποία μαζί με τον άνδρα της κι ενώ κληρονόμησε μία αμύθητη περιουσία που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν πολύ για  εκείνη, καθώς ξέρουν πως δεχόταν απειλές για τη ζωή της.

Όλα ξεκίνησαν το 1994 όταν ο 74χρονος εφοπλιστής Γιώργος Αδαμόπουλος –θείος της εξαφανισμένης γυναίκας-, έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του στην Αίγυπτο και μετά από νοσηλεία του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Ελλάδος, έπεσε σε κώμα και πέθανε. Όπως εξομολογείται ιδιωτικός ερευνητής που έβαλλε η οικογένεια για να ερευνήσει την υπόθεση, οι συγγενείς πληροφορήθηκαν το θάνατό του εννέα χρόνια μετά… Στην κηδεία του δεν είχε παρευρεθεί κανένας συγγενής…

Ο ιδιωτικός  ερευνητής, κάνει λόγο για ένα ολόκληρο κύκλωμα το οποίο «έβαζε χέρι» στην περιουσία του εφοπλιστή. «Παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Αδαμόπουλος είχε πεθάνει από το 1994, μέχρι κι εκείνη τη στιγμή εμφανιζόταν ως ζωντανός…» Μάλιστα όπως διευκρινίζει στη συνέχεια ο ξάδελφος της κληρονόμου, αυτοί που λυμαίνονταν την περιουσία του μακαρίτη όχι μόνο τον εμφάνιζαν ως ζωντανό αλλά έκαναν φορολογική δήλωση στο όνομά του, χωρίς να πληρώνουν το φόρο εισοδήματος που προέκυπτε.

Μία έπαυλη στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, ένα πολυτελές ρετιρέ σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας κι ένα κατάστημα 400 τμ , δεκάδες λογαριασμοί  σε Ελλάδα, Ελβετία, Λονδίνο και Αλεξάνδρεια είναι μερικά από τα στοιχεία της περιουσίας.

Η Δέσποινα Βελισσαρίου-Αδαμοπούλου, που «πέταξε» από τη χαρά της όταν έμαθε πως ήταν η «χρυσή» κληρονόμος, άρχισε μετά από λίγες ημέρες να δέχεται απειλές για τη ζωή της ίδιας αλλά και του συζύγου της. «Απειλούσαν ότι θα τους έθαβαν ζωντανούς» αναφέρει ο ξάδελφος της κληρονόμου.

Οι συγγενείς της γυναίκας ανησυχούν και εκτιμούν πως έχει διαφύγει στο εξωτερικό ενώ έχουν κάνει τον κόσμο «άνω-κάτω» για να την βρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Επίσης, ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα… Εν τω μεταξύ μια και η «χρυσή» κληρονόμος δεν έχει δηλώσει τι θέλει να κάνει με την περιουσία, κινδυνεύει να περάσει όλη στο κράτος!

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...