Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Βηματοδότης στον Τόλη Βοσκοπουλο

Η καρδιά του Τόλη Βοσκόπουλου δεν άντεξε. Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού,  ευαίσθητος όπως φαινόταν από τα ερωτικά τραγούδια που ερμήνευε, βασανιζόταν από την ιδέα ότι η γυναίκα της ζωής του αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση εξαιτίας του

Μπορεί να έχουν περάσει δέκα μέρες από το περιστατικό που στοίχισε την θέση της Αντζελας Γκερέκου στο υφυπουργείο Πολιτισμού, ωστόσο η σκέψη αυτή όλον αυτόν τον καιρό τον βασάνιζε.Έτσι, η είσοδός του στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών το βράδυ της Τετάρτης ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγωγή του Τόλη Βοσκόπουλου έγινε επειδή ο δημοφιλής καλλιτέχνης αντιμετωπίζει καρδιαγγειακά προβλήματα. Μάλιστα, πληροφορίες τις πρώτες ώρες έκαναν λόγοακόμα και για έμφραγμα, αν και με επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΝ, η εισαγωγή του στο νοσοκομείο ήταν προγραμματισμένη προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, κάτι που όμως αμφισβητείται από πολλούς λόγω του προχωρημένου της ώρας που αυτή έγινε.

Ο Τόλης φαίνεται ότι δεν άντεχε να σκέφτεται ότι η γυναίκα του αναγκάστηκε να παραιτηθεί εξαιτίας του, μετά από την αποκάλυψη του προσωπικού του  χρέους των 5,5 εκατ. ευρώ στην εφορία. «Δεν είναι και λίγα αυτά που πέρασε. Τις τελευταίες μέρες η ψυχολογία του ήταν σε άσχημη κατάσταση. Χρόνια τώρα υποφέρει από μαρμαρυγή και αργά το βράδυ είχε έντονους πόνους» είπε στην εφημερίδα Espresso ταραγμένη συγγενής που βρισκόταν στο σπίτι, που έκανε λόγο για καρδιακό περιστατικό.

Την ίδια ώρα, όπως δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ένας από τους γιατρούς που παρακολουθούν τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε αρρυθμίες λόγω χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει και του τοποθετήθηκε βηματοδότης.

Γύρω στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης στο Ναυτικό Νοσοκομείο έφτασε και η Αντζελα Γκερέκου, η οποία μπήκε από τη πίσω πόρτα προκειμένου να αποφύγει τις κάμερες και κατευθύνθηκε αμέσως στον θάλαμο όπου βρίσκεται ο σύζυγός της για να βρεθεί στο πλευρό του.

Αναλυτικά, το «ιατρικό ενημερωτικό» που εκδόθηκε λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και υπογράφεται από τους τέσσερις θεράποντες γιατρούς του Τόλη Βοσκόπουλου, αναφέρει τα εξής: «Ο κ. Βοσκόπουλος Απόστολος εισήχθη την 21.30 της 26ης Μαΐου στην Α’ Καρδιολογική Κλινική στο ΝΝΑ ανεφερόμενου συγκοπτικού επεισοδίου επί εδάφους χρόνιας κολπικής μαρμαρυγής, σακχαρώδη διαβήτη, αρτηριακής υπέρτασης και περιφερειακής αρτηριοπάθειας. Υποβάλλεται στον ενδεδειγμένο διαγνωστικό έλεγχο. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...