Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Επανεμφάνιση του κρατουμένου που υποδυόταν τον Γ. Σανιδά

Ο τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδάς, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επανεμφάνιση τέως κρατουμένου των φυλακών ο οποίος παρουσιάζεται ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ζητάει από διάφορα πρόσωπα οικονομική βοήθεια υπέρ αναξιοπαθούντων ατόμων, τα οποία ουσιαστικά καρπούται ο ίδιος, δίνοντας παράλληλα τον τραπεζικό του λογαριασμό για να κατατεθούν τα χρηματικά ποσά.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναφέρει τα εξής:
«Το πρόσωπο που, κατά το χρόνο που ήταν εν ενεργεία ο επ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιος Σανιδάς, εμφανιζόταν σε προέδρους Διοικητικών Συμβουλίων ή Διευθύνοντες Συμβούλους τραπεζικών εταιρειών, επιχειρήσεων που διατηρούν τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλων εμπορικών επιχειρήσεων, υπεύθυνους των ΚΤΕΛ, Διοικητές Νοσοκομείων, ως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σανιδάς και ζητούσε να συνδράμουν οικονομικώς, για λόγους φιλανθρωπίας, δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα, εμφανίζεται και πάλι με το όνομα του επ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε διάφορους επιχειρηματίες της χώρας μεταξύ των οποίων και στην περιοχή Χαλκίδας και ζητά χρήματα για τους πιο πάνω σκοπούς.
Τα ανωτέρω κρίθηκε αναγκαίο να ανακοινωθούν προς αποφυγή παραπλάνησης όσων δέχονται ανάλογα τηλεφωνήματα, αφού ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σανιδάς ουδέποτε έχει ζητήσει, ούτε πρόκειται να ζητήσει, τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...