Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μ. Πέμπτη η επαναλειτουργία της ΠΑΘΕ στα Τέμπη

Τη Μ. Πέμπτη θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών, που είχε διακοπεί λόγω του γνωστού προβλήματος με τις κατολισθήσεις.
 
Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, διευκρινίζοντας ότι το τμήμα αυτό θα λειτουργήσει μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες κατά την έξοδο του Πάσχα.
 
Ο κ. Ρέππας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών που επιτεύχθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς όπως είπε, πρόκειται για ένα σύνθετο έργο στο οποίο, σύμφωνα με την αρχική μελέτη έπρεπε να γίνουν παρεμβάσεις σε δώδεκα σημεία. Από αυτά στα εννέα έχει ήδη ολοκληρωθεί το έργο, ενώ στα υπόλοιπα τρία, τα οποία δεν παρουσιάζουν μεγάλη επικινδυνότητα χρειάζονται υλικά τα οποία ο ανάδοχος του έργου θα παραλάβει σε δέκα με δεκαπέντε μέρες.
 
Ο υπουργός Υποδομών ανακοίνωσε επίσης ότι για το διάστημα από τη Μ. Πέμπτη έως και την Κυριακή του Θωμά δεν θα λειτουργήσουν οι σταθμοί των διοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...