Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Στο χειιρουργείο ο Λοβέρδος

Κοντά στο χειρουργείο είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος που τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο «Νίμιτς» με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Ο υπουργός έζησε από πρώτο χέρι τις τραγικές ελλείψεις του ΕΣΥ, καθώς διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Βέροιας, μετά στη Νάουσα και εν τέλει στην Αθήνα.

Ο υπουργός Εργασίας είχε πόνους στο στομάχι εδώ και αρκετό καιρό και η περίπτωσή του δεν ήταν μια απλή τροφική δηλητηρίαση.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, έχει φλεγμονή στο στο υπογάστριο , ενώ νοσηλεύεται απύρετος στον 4ο όροφο της παλαιάς πτέρυγας του νοσοκομείου.

Ο θεράπων ιατρός, που έχει χειρουργήσει και την μητέρα του υπουργού, τον υπέβαλε σε σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων και απεικονιστικές εξετάσεις στο έντερο.

Συγκεκριμένα, το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «O υπουργός κ. Λοβέρδος Ανδρέας διακομίσθηκε σήμερα στη Β\' Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ από το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ με άλγος υπογαστρίου. Ο κλινικοεργαστηριακός έλεγχος που διενεργήθηκε στο ΝΙΜΤΣ έδειξε φλεγμονώδη νόσο στη σύστοιχο περιοχή. Η γενική κατάσταση του ασθενούς είναι πολύ καλή και ως εκ τούτου αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή».

Ο υπουργός βρισκόταν στην γενέτειρα της συζύγου του, το Πολυδένδρι Ημαθίας, για τις διακοπές του Πάσχα.

Το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 23:00, ο κ. Λοβέρδος αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βέροιας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ωστόσο, ο αξονικός τομογράφος δεν λειτουργούσε λόγω προβλήματος στη λυχνία. Όπως είπε ο διευθυντής του ακτινολογικού, η λυχνία δεν είχε αντικατασταθεί καθώς εξαντλήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη και η προμήθειά της, που γίνεται από το Εξωτερικό, καθυστέρησε λόγω των εορτών του Πάσχα.

Έτσι, ο υπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, όπου το ιατρικό προσωπικό εκτίμησε πως έπρεπε να διακομιστεί στην Αθήνα. Συνοδεία γιατρού, το ασθενοφόρο ξεκίνησε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Λοβέρδο είχε ο πρωθυπουργός -που δεν αποκλείεται να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο- καθώς και οι: Ευάγγελος Βενιζέλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Άννα Διαμαντοπούλου. Μάλιστα, η υπουργός Παιδείας έστειλε και ανθοδέσμη.

Στο νοσκομείο επισκέφθηκαν τον υπουργό ο Δημήτρης Ρέππας και ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...