Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Απονομή των δώρων στους νικητές που έκαναν μία ευχή και… κέρδισαν δώρα €5.000 στον διαγωνισμό «Κάνε μία ευχή και… MISKO»

Η MISKO με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποίησε χθες στο ξενοδοχείο Royal Olympic την εκδήλωση για την απονομή των δώρων στους 4 υπερτυχερούς νικητές του διαγωνισμού «Κάνε μια ευχή και… MISKO». Με την απονομή των δώρων ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός της MISKO που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009. 
H MISKO άκουσε τις ευχές των 4 τυχερών και έτσι ο κύριος Κάστος Μιχάλης θα ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική, η κυρία Δακορώνια Μαίρη επίσης θα ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική, η κυρία Μεντζελοπούλου Μαριάννα θα απολαύσει διακοπές στην Πελοπόννησο και η κυρία Σεργάκη Αικατερίνη θα παραλάβει ένα δαχτυλίδι με μονόπετρο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι νικητές παρέλαβαν τα δώρα τους από τον κύριο Ιορδάνη Φωτόγλου, Group Brand Manager της MISKO. 
Η MISKO, ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των καταναλωτών, εκπληρώνει την δέσμευση της απέναντι τους και καταφέρνει να βρίσκεται πάντα κοντά μας, πάντα με αγάπη προσφέροντας θρεπτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και φροντίζοντας για την ικανοποίηση των αναγκών και των… ευχών μας. 
 
MISKO πάντα κοντά μας, πάντα με αγάπη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...