Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Στη φυλακή η 62χρονη "εγκέφαλος" του φόνου του επιχειρηματία στον Νέο Κόσμο

Προφυλακιστέα για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας κρίθηκε η 62χρονη Βιντίνσκα Iσκρα η οποία φέρεται ως ο «εγκέφαλος» της άγριας δολοφονίας του επίδοξου συνεταίρου της, του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Βασίλη Μωραΐτη, τον περασμένο Δεκέμβρη στον Νέο Κόσμο. Παράλληλα, αναζητούνται η 30χρονη κόρη της και ο 28χρονος γιος της, οι οποίοι με τη βοήθεια των συντρόφων τους έφεραν εις πέρας το σατανικό σχέδιο δολοφονίας του 66χρονου επιχειρηματία!

Το δρόμο για τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού πήρε χθες η 62χρονη από τη Βουλγαρία η οποία φέρεται ως ο άνθρωπος που «ενορχήστρωσε» τη δολοφονία του άτυχου Βασίλη Μωραΐτη. Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε ενώπιον του 11ου τακτικού ανακριτή και αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ωστόσο τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία της φαίνεται ότι δεν έπεισαν τον ανακριτή, που διέταξε να προφυλακιστεί με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για την ανθρωποκτονία του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η 62χρονη είχε προσεγγίσει το θύμα με σκοπό να πάρει την αποκλειστική αντιπροσωπία της εταιρείας του 66χρονου η οποία εμπορευόταν μηχανήματα για βάφλες στη γειτονική Βουλγαρία και όταν αυτός απάντησε ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το συζητήσει με την αμερικανική εταιρεία, αποφάσισε να τον βγάλει από τη μέση. Ειδοποίησε την 30χρονη κόρη της και τον 28χρονο γιο της να έρθουν από τη Βουλγαρία για να ληστέψουν μαζί με τους συντρόφους τους τον συνεταίρο της.

Το τελευταίο κεφάλαιο για τον 66χρονο επιχειρηματία γράφτηκε όταν η 19χρονη φίλη του γιου της Βιντίνσκα τον έπεισε να πάνε στο διαμέρισμά του. Εκεί τον έδεσε και τον φίμωσε με ταινίες, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Στη συνέχεια η «συμμορία από τη Βουλγαρία» άρπαξε χρήματα, κοσμήματα, κινητά, laptop, επιταγές και πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες έκανε αναλήψεις από ATM για αγορές ρούχων και καλλυντικών! Χθες η 62χρονη απολογήθηκε επί μία ώρα παρουσία του συνηγόρου της, Νίκου Κορφιάτη και στη συνέχεια, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑ Φωτ.: Δ. ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ - Γ. ΦΕΪΘΦΟΥΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...