Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Προξενείο ξένης χώρας πίσω από τις καταγγελίες για τα σκάνδαλα...

Θεσσαλονίκη: Φαίνεται ότι χάνει πλέον την ψυχραιμία του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μπροστά στις αποκαλύψεις που αφορούν στα οικονομικά του δήμου.
Μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος της Κυριακής», στο οποίο -εκτός από τα γνωστά οικονομικά σκάνδαλα- αναφέρονταν και μια νέα υπόθεση η οποία αφορά στην προμήθεια λογισμικού- ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά τη γνωστή του τακτική αντί να απαντήσει επί της ουσίας τα έριξε όλα σε κέντρα που τον πολεμάνε.
Όχι μόνο δεν αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την υπεξαίρεση περίπου 50 εκ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου, αλλά με χθεσινή συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι κατευθυνόμενα. Τα απέδωσε σε ψευδείς πληροφορίες που προέρχονται από «δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας», οι οποίες έχουν συνασπισθεί, όπως λέει εναντίον του. «Κάνουν ό,τι μπορούν για να μην κερδίσει η παράταξη μου στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου. Μεταχειρίζονται κάθε μέσο. Διαρρέουν ακόμα και τις πιο ψευδείς ειδήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά και κατήγγειλε ότι προξενείο ξένης χώρας «υποβοήθησε εκδηλώσεις» για να επιτύχει την απομάκρυνση του, επειδή οι θέσεις του για το όνομα της Μακεδονίας «δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εν λόγω χώρας»!
Υποστήριξε ότι ο δήμος ούτε παρήγγειλε ούτε πλήρωσε λογισμικό και κάλεσε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον υπουργό Οικονομικών να ελέγξουν τις «διαρροές» που αφορούν τις έρευνες γύρω από την υπεξαίρεση. Άσκησε κριτική και στη δικαιοσύνη για το ότι δεν έχει γίνει παραπομπή των υπευθύνων για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης που αφορά στις ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων, με αποτέλεσμα, όπως τόνισε «να πάμε στις δημοτικές εκλογές μόνο με σκιές και με "διαρροές" από τους γνωστούς κύκλους και όχι με την τελική παραπομπή από τη Δικαιοσύνη των υπευθύνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...