Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Νέο εύρημα στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής

Ένα σχεδιάγραμμα με όλες τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Αθήνας που βρέθηκε στο διαμέρισμα του 35χρονου Λάμπρου Φούντα, αξιολογείται από την ΕΛΑΣ, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η εμπλοκή του στην εγχώρια τρομοκρατία.
Ο βιολόγος που έπεσε νεκρός στην αιματηρή συμπλοκή της Δάφνης, φέρεται να έχει καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια τι «βλέπει» η κάθε κάμερα σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Αποκρυπτογραφήθηκαν σημειώσεις που αφορούν την ακτίνα που καλύπτουν αυτές, καθώς και τα σημεία τα οποία δεν μπορούν να καταγράψουν.
Παράλληλα με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό των συνεργών του, αλλά και της γιάφκας που εκτιμάται ότι διαθέτει η ομάδα στην οποία ανήκε ο 35χρονος.
Στη φάση αυτή ερευνώνται κάποια κλειδιά που βρέθηκαν στο σπίτι του και δεν ταιριάζουν σε κανέναν από τους χώρους τους οποίους χρησιμοποιούσε.
Ταυτόχρονα, έχουν τεθεί υπό επιτήρηση άτομα του στενού περιβάλλοντός του στην Αθήνα και στην επαρχία.
Εντός της εβδομάδας αναμένονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA του 35χρονου, καθώς το γενετικό του υλικό θα συγκριθεί με γενετικά υλικά που έχουν συλλεχθεί από τρομοκρατικές επιθέσεις του παρελθόντος.
Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα διαπιστωθεί επίσης εάν οι κυλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής στη Δάφνη, ανήκουν στον ίδιο το Λ. Φούντα ή στο συνεργό του, που κατάφερε να διαφύγει και εκτιμάται ότι τραυματίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...