Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Συνελήφθη 22χρονος φοιτητης δημοσιογραφίας για συμμετοχή στους «Πυρήνες»

Με αποδεικτικό στοιχείο ένα αποτύπωμα του σε πλακάκι του μπάνιου στη γιάφκα της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς"στο Χαλάνδρι συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο 22χρονοςφοιτητής Ε.Ρ με την κατηγορία της συμμετοχής του στην οργάνωση.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τον Νοέμβριο του 2010 όταν και ταχτοποιήθηκε το αποτύπωμα του.

Ο 22χρονος φοιτητής του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ είχε απασχολήσει για πρώτη φορά την αστυνομία τον Νοέμβριο του 2006 όταν και συνελήφθη με την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής για επεισόδια σε βάρος αστυνομικώνκοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, αλλά στη συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, όταν και συνελήφθησαν τα 4 πρώτα άτομα που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση ο 22χρονος έμενε στο Χολαργό. Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με την αστυνομία εξαφανίσθηκε και το όνομα του εμφανίστηκε στη δεύτερη παρτίδα ενταλμάτων της αστυνομίας.


Ο 22χρονος συνελήφθη στη 1.30μ.μστη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, την ώρα που είχε βγει για βόλτα από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής, ύστερα απόπληροφορίες πως είχε βρει καταφύγιο εκεί. Πρόκειται για το 8ο άτομο που συλλαμβάνεται από την Αντιτρομοκρατική με την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση.

Ωστόσο μόλις τρεις από τους κατηγορούμενους παραμένουν προφυλακισμένοι. Για τους υπόλοιπους ο ειδικός εφέτης ανακριτής αποφάσισε πως τα σε βάρος τους στοιχείαδεν δικαιολογούσαν την περαιτέρω προφυλάκιση τους με την κατηγορία της συμμετοχής τους σε τρομοκρατική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...