Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Σβήσε κι εσύ το φως!

Η INTERAMERICAN δηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της για το περιβάλλον και στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ «Πράξεις Ζωής», προβαίνει σε μια Πράξη Ευθύνης για το Περιβάλλον, συμμετέχοντας ενεργά στην δράση «Earth Hour 2010» (Ώρα της Γης 2010). Το Σάββατο, 27 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ. και για μια ώρα, ο φωτισμός στα 3 διοικητικά κέντρα της Εταιρείας (Λ. Συγγρού 350, Λ. Συγγρού 348 και Δοϊράνης 240) θα απενεργοποιηθεί. Η Διοίκηση της INTERAMERICAN έχει καλέσει τους εργαζομένους της και τους συνεργάτες της να συμμετάσχουν και αυτοί στην εταιρική κινητοποίηση, ενεργώντας ανάλογα στα σπίτια τους.

Η «Ώρα της Γης 2010» απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα στον πλανήτη. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τη βούλησή τους για το μέλλον του πλανήτη μας, για τον περιορισμό της σπατάλης των φυσικών πόρων και για την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής.

Δηλώστε τη δέσμευσή σας για συμμετοχή στην εκστρατεία στην ιστοσελίδα http://www.wwf.gr/earthhour/interamerican συμπληρώνοντας το όνομα και τη διεύθυνση του mail σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και θα δημοσιευτεί αρκεί να μην είναι υβριστικό ή... διαφημιστικό!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...